DSC01907

Annonse


– Galaxy SIII slår alle rekorder

Samsungs Galaxy-mobiler fortsetter å selge ekstremt godt, og den nyeste Galaxy SIII er intet unntak.

Store tall
Selskapet har nå presentert sine forventninger for andre kvartal 2012, og de regner med å tjene utrolige 5,9 milliarder dollar. Det endelige regnskapet skal vises frem den 27. juli, men Samsungs forventninger pleier å stemme.

Samtidig påpekes det at salget av Galaxy SIII kan være noe lavere enn ventet, grunnet produksjonsproblemer (blant annet ble den blå versjonen av telefonen forsinket i noen markeder). Likevel regner man med at rundt 7 millioner eksemplarer av mobilen ble shippet frem til juni.

Det er gode nyheter, Galaxy SIII er en flott telefon, tross alt.

Kilder:
Bloomberg
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse