Chrome er den mest nedlastede gratisappen for iOS.

Annonse


Denne gikk rett til topps

Før helgen ble nettleseren Chrome endelig sluppet til iOS, i versjoner tilpasset både iPhone og iPad.

Til tross for at det diskuteres om Chrome er i det hele tatt raskere enn Safari, ble utgivelsen mottatt med åpne armer av brukere.

Øyeblikkelig hit
Nettleseren gikk nemlig raskt til topps på App Store (i løpet av få timer), og sitter fortsatt som nummer 1 i skrivende stund. Brukernes anmeldelser er stort sett også positive, og appen har for øyeblikket fire og en halv stjerner av fem mulige.

Hastighet
En del av brukerne mener likevel at nettleseren er tregere enn Safari, grunnet begrensninger satt av Apple. Vår erfaring er at Chrome på iOS er lynrask (i alle fall på den nyeste maskinvaren), så det er tydeligvis forskjellige bruksmønstre der ute.

Det blir spennende å se hvor lenge den ligger på topp.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse