Chrome fungerer glimrende på iOS.

Annonse


Denne er bedre enn Safari

Da kan man kanskje legge vekk Safari på de fleste Apple-enheter? Google har nemlig nå sluppet mobilversjonen av Chrome på iOS, og denne er altså tilgjengelig på både iPhone og iPad.

Den beste mobil-nettleseren
Vi falt tidligere for Chrome-versjonen på Android, som var imponerende kjapp og synkroniserte øyeblikkelig med vår desktop-Chrome.

Nå er den samme opplevelsen tilgjengelig for iOS, og når du installerer nettleseren og logger deg inn, får du opp hele historikken, alle fanene og annen informasjon du har brukt på din Windows-maskin eller Mac.

chrome-ios2
(Ill.: Thomas Marynowski)

Litt tregere?
Dessverre får ikke Google bruke den nyeste Nitro-teknologien, som er reservert for Apples Safari, noe som gjør at man ikke får den optimale hastigheten, og nettleseren kan være tregere enn Safari. Men – vi kjørte noen raske tester (på iPhone 4S og den nyeste iPaden), og det virket ikke som om ytelsesforskjellen var merkbar. De aller fleste sidene lastet meget elegant.

Dermed er det egentlig bare å anbefale alle som bruker Googles tjenester mye, men likevel sitter på en iPhone eller en iPad. Chrome er allerede ute, så det er bare å laste ned.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse