Arrangementer er den store nyheten i Google Plus.

Annonse


Slik skal de redde Google Plus

Det sosiale nettverket Google Plus er kanskje ikke blitt den massive suksessen Google håpet på, men det har nå fått en del brukere, og en del interessante løsninger.

Under gårsdagens I/O-presentasjon ble det også annonsert en rekke forbedringer som gjør tjenesten mye mer konkurransedyktig og spennende.

Først og fremst annonserer Google at de har 250 millioner brukere, ett år etter lansering.

Bedre på brett
Nå ruller de også ut en forbedret dedikert applikasjon for Android-nettbrett, som får en del spesialdesignet funksjonalitet. For eksempel mer fokus på grafikk og bilder og stylisert strøm av nyheter.

En tilsvarende oppdatering kommer også til iPad-appen, mens Android-versjonen er allerede tilgjengelig.

Enda mer sosialt
Events er den største nyheten, og kanskje den mest spennende også. Du skal selvsagt kunne opprette arrangementer, og invitere folk. Invitasjonene er imidlertid veldig visuelle, med muligheter for å legge til video og animasjoner. Invitasjonene legger seg automatisk i Google-kalenderen din.

Underveis i eventet kan man laste opp bilder rett til arrangement-siden, via såkalt Party Mode. Jo flere deltakere som aktiverer denne, desto flere bilder blir delt i strømmen.

Etter arrangementet vil man kunne gå tilbake og se gjennom bilder og alle kommentarene i kronologisk rekkefølge – eller andre rekkefølger. Googles poeng er at minnene fra arrangementet skal fortsette å eksistere på nettverket.

Du kan lese mer om nyhetene her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse