Google Now er en av de store nyhetene.

Annonse


Slik fungerer Jelly Bean

I går ble endelig den nye versjonen av Android presentert, med nummer 4.1, og den bringer med seg en lang rekke veldig interessante funksjoner. Betydelig raskere grensesnitt, bedre varslinger, avansert stemmesøk og Google Now (som foreslår all mulig informasjon relevant til det du skal gjøre) er blant nyhetene.

Mens vi venter på å få teste operativsystemet selv, kan vi i det minste sjekke ut hva amerikanske nettsteder, som var tilstede under presentasjoner, mener.

The Verge har satt sammen en veldig solid og oversiktlig gjennomgang av alle de nye funksjonene i Jelly Bean, så denne videoen er virkelig verdt å se hvis du lurer på hvordan det hele ser ut i praksis:

Engadget har på sin side et lite klipp som fokuserer litt mer på det utvendige av Nexus 7-nettbrettet, som kjører en ren versjon av Jelly Bean:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse