Lovende Windows Phone 8 er ferdigutviklet.

Annonse


Dette får Windows Phone-brukere

Microsoft viste frem Windows Phone 8 forrige uke, og den nye versjonen er såpass forskjellig fra dagens 7.5 at det ikke støtter eksisterende maskinvare. Så ingen av dagens modeller vil kunne oppdateres, noe som forståelig nok vekker reaksjoner.

Dette får du
De som allerede har en Lumia-mobil, eller en annen Windows Phone-enhet, får imidlertid oppdatert til Windows Phone 7.8 i løpet av høsten. Den versjonen vil ha med seg de kosmetiske nyhetene til WP8, først og fremst den nye startskjermen. På denne vil du blant annet kunne velge mellom tre formater av «fliser», i tillegg til annen tilpasning.

Nå har Microsoft lagt ut en liten video som viser hvordan det fungerer:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse