Tommel opp fra face.com: nå er de en del av Facebook.com. Og de har grunn til å gi tommel opp om verdispekulasjonen fra i vår stemmer.

Annonse


Nå skal du gjenkjennes på Facebook

Ansiktsgjenningstjensten face.com er snappet opp av Facebook.

Stor-oppkjøp

Det kunne face.com melde i går kveld norsk tid. Oppkjøpets verdi er enda ikke kjent, men allerede i mai i år ble det spekulert i et oppkjøp, og at face.com krevde utrolige 100 millioner dollar (593 millioner kroner) for tjenesten og teknologien.

Med Instagram og face.com under samme teknologiske paraply er det ikke småtterier Facebook nå har mulighet til å gjøre om de klarer å fokusere.

Baker inne ansikts-gjenkjenning overalt

De dominerer allerede markedet med sine sosiale tjenester i store deler av den vestlige verden. Selskapet vil ikke bare at du skal bruke tjenesten å holde kontakt med venner og familie, men også lagre alle dine bilder der.

Bilder de selvsagt vil du skal ta med Camera Camera-appen og Instagram til Android og iOS.

Nå venter bare alle på at Facebook skal ta søk like seriøst som nett-sosialisering og bilder. Da har Google grunn til å skjelve. Vi tipper det er mange som nemlig bruker Facebook som nettleserenes startside.

Forøvrig, legg merke til at i Facebook-søkefeltet står det nå: «search for people, places and things».

Facebook lover stor iOS-oppdatering

Facebook har også annonsert at de jobber med en skikkelig overhaling av Facebook utviklerverktøyet (SDKet), de skal faktisk lansere det allerede om noen uker.

Selskapet ser også frem til å vise frem nye Facebook-funksjoner i iOS 6 som Apple viste frem på årets WWDC.

iOS 6 kommer til høsten. Ingen dato er kjent, men nye OS X (10.8), Mountain Lion, lanseres neste måned.

Kilde:
face.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse