Acer lanserer to Windows 8-nettbrett, mest sannsynlig er de klare i oktober, samme måned som Windows 8 ventes. Dette er W700.

Annonse


Acer-nettbrett med Windows 8 i oktober

Vi har akkurat fått en interessant pressemelding fra Acer.

To Acer-nettbrett med Windows 8 i oktober

For i e-posten avslører selskapet to nye nettbrett, og de får begge Windows 8. Det mest interessante: de blir trolig tilgjengelige i butikkene fra oktober i år.

Det har tidligere blitt ryktet Windows 8-lansering i oktober, og det er derfor fint å vite at også maskinvaren ser ut til å komme den måneden.

«ICONIA W510 har tre ulike berøringsmodus, mens ICONIA W700 har ytelse i verdensklasse og medfølgende dockingstasjon», oppsummerer Acer de to nettbrettene i pressemeldingen.

Dette er W510

Dette fokuserer Acer på med 10.1″-nettbrettet W510:

«ICONIA W510 er unik med sine tre ulike innstillinger, noe som gir mulighet for mer allsidig bruk. Utover den tradisjonelle tablet-innstillingen kan den også brukes i en mer produktiv modus.

Et tastatur kan tilkobles enheten, noe som foruten å øke effektiviteten forlenger batteritiden med cirka 18 timer. Samtidig kan man rotere nettbrettet 295 grader. Det gir en strålende visningsmulighet, ideelt til film, websurfing eller presentasjoner».

Slik er W700

W700 er en 11.6″-modell med USB 3.0:

«ICONIA W700 leveres med en allsidig dockingstasjon som muliggjør flere visningsalternativer. I landskapsinnstilling kan enheten vippes 70 grader for en bedre synsvinkel eller 20 grader for mer komfortabel bruk. Den kan også brukes vertikalt til lesing. W700 har tre USB 3.0-innganger for tilkobling til eksterne enheter.

W700 er utstyrt med en 11,6 tommers full-HD berøringsskjerm, Windows 8 og Dolby Home Theater for multimediabruk. Oppsummert, et alt-i-ett-nettbrett med høy ytelse som er ideell på reise, i hjemmet eller på kontoret.»

Kilde:
Acer pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse