Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Facebook-appen Unseen bruker nettsamfunnets egen Graph API for å deaktivere dette.

Er du lei av at de vet dette?

Nå finnes løsningen.

Facebook-appen Unseen fra David Verhasselt deaktiverer muligheten andre har for å se om du har lest meldinger fra dem.

Mer privatliv

Verdens største sosial nettsamfunn introduserte funksjonen for ikke mange ukene siden.

Det kan være mange grunner til at man ikke vil flagge at man har sett en beskjed, og dette er altså en enkel måte å deaktivere det på.

Vi har testet appen, og det ser ut til at den kun fungerer i meldingsinnboksen, og altså ikke når man har en aktiv i en lynmeldingssamtale.

Last inn Unseen.

Kilde:
webapps.stackexchange.com

Stikkord: facebook, Tips