ClamBook er egentlig bare en flat-skjerm og tastatur i bærbar-innpakning som bruker kraften til din Android eller iPhone.

Annonse


Dette er ikke en PC…

ClamCase, produsent av nettbrett-tilbehør, har annonsert Clambook: en supertynn tynnklient som bruker iPhone (iPhone 4 eller nyere) eller Android (Android 4.0) som drivkraft.

Tynnklient-bærbar

På plass er et fullverdig QWERTY-tastatur, en 16:9-skjerm, og en fler-berørings-trackpad. Produktet ventes i juletider, men ingen pris er kjent – ei heller alle spesifikasjonene.

Blir den billig nok, kan den for mange kanskje være en erstatter for nettbrettet. Vekten er ikke kjent, men siden den får all sin kraft fra mobilen, er den nok endel lettere enn fullverdige bærbare.

Les også: Denne gjør iPaden til en bærbar.

Clambook kommer på slutten av året.
(Ill.: Clamcase)

Batteri, høyttaler og 1080p

Også høyttalere er på plass, med «3D Cinema Sound», som selskapet stolt kaller det. Hva angår tilkobling er kun én eneste kabel nok. Clambook bruker nemlig MHL-teknologi (Mobile High-Definition Link).

Den takler overføring av 1080p-bilde og lyd, og lader samtidig mobilen. Hvor kraftig batteriet er vites ikke, men selskapet lover flere tekniske avsløringer senere.

Ved hjelp av Motorolas Webtop-app får brukere tilgang til Firefox og filbehandler, for å gjøre den litt mer som en fullverdig PC. Også Gmail er på plass, det samme er muligheten for å ta samtaler fra Clambooken.

Kilde:
Clamcase

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse