Aldri mer Start-meny? Det er nok mange som vil reagere kraftig på dette.

Annonse


Microsoft nekter deg Start-menyen

Ifølge Microsoft-ekspert Paul Thurrot fjerner nå selskapet kode i Windows 8 som gjør det mulig å aktivere den gamle start-menyen.

Oppsiktsvekkende funn

Dette betyr at det ikke er bare å installere en enkel «tweak» eller et program for å få start-menyen tilbake – det har nemlig vært mulig frem til nå, men ifølge Thurrot skal kodebitene som har gjort dette mulig tidligere være fjernet i Release Preview, som kommer i dag.

Om dette viser seg å være korrekt, er det nok veldig mange bedrifter som ser på en oppgradering til Windows 8 som helt uaktuelt.

Utradisjonelt fra Microsoft

Ikke bare fordi klienter trolig vil måtte leve med Metro når man trykker start-knappen på tastaturet, men det skal heller ikke være mulig i forretnings-utgaver av OSet å få den tilbake, ei heller Server-versjonen.

Det blir interessant å se om Microsoft virkelig kommer til å stå bak dette valget – for vi tipper mange viktige aktører vil komme til å kritisere selskapet kraftig for avgjørelsen.

Programvaregiganten har hatt som tradisjon å gjøre alle til lags, men nå ser det ut til at selskapet krever at du skal bruke Metro, om du vil eller ikke.

Kilde:
Supersite for Windows

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse