Dette bildet er tatt med makro.

Annonse


Sjekk de fantastiske mobilbildene

Nokia inviterte nylig utvalgte journalister til et event i Tyskland der de presenterte den endelige utgaven av Nokia 808. Med andre ord Symbian-telefonen som har et vanvittig kamera på 41 megapiksler. I vanlig bruk er det imidlertid meningen at bildene skal skaleres ned til 5 eller 8 megapiksler, som gir meget bra kvalitet, samtidig som størrelsen er håndterlig.

Førsteinntrykk
I dag har flere av nettstedene (blant annet Slashgear) lagt ut bilder de har tatt med telefonen, og vi tillater oss å låne noen av eksemplene. Det er nemlig imponerende god kvalitet på bildene, og det er liten tvil om at dette blir den beste kameramobilen hittil. Klikk deg inn på Slashgears sak for å se bildene i full oppløsning.

05_nokia_808_pureview_5mp
(Ill.: Slashgear)

Bloggen Engadget konkluderer blant annet at kameraet lett overgår både iPhone 4S og HTC One X, og er ikke minst imponert over hastigheten på utløseren.

Fremtidsrettet
Samtidig håper man på at teknologien, som kalles PureView, også kommer til Windows Phone-mobiler, som etter sigende er planen.

21b_nokia_808_pureview_5mp
(Ill.: Slashgear)

Vi gleder oss enda mer til å få hendene på en ferdig testversjon av Nokia 808, og i mellomtiden kan du lese litt mer om selve enheten i vår sniktitt fra tidligere i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse