iPhone 5-konsept fra [FUSE]Chicken.

Annonse


– Slik er den nye iPhonen Apple tester

9to5mac.com fortsetter å diske opp med interessante Apple-rykter.

Femmern får nok 4″

Og også denne gang handler det om skjermstørrelsen, et mye debattert tema – ikke så rart: Apple har tviholdt på 3.5″ siden lanseringen av den første iPhonen i januar 2007.

Det eneste som er oppgradert hva angår panelet er oppløsningen; fra 320×480 til 640×960.

Apple-bloggen skal ha fått tak i informasjon som tyder på at Apple-medarbeidere tester flere forskjellige versjoner av iPhone 5 på campuset, pakket inn for ikke å avsløre design og funksjoner ovenfor medarbeidere som ikke er involvert i prosjektet.

– Apple tester to modeller

Ifølge bloggen tester Apple to modeller: iPhone 5,1 og 5,2. Kodenavnene skal de også ha fått tak i: N41AP (5,1) og N42AP (5,2). Relativt konkret informasjon med andre ord.

Begge prototype-modellene har et 3.95″ stort panel, dette er informasjon som stemmer godt overrens med tidligere rykter om at Apple neppe kommer til å lansere en iPhone med større panel enn 4″.

iPhone-5-concept-front-angled
(Ill.: [FUSE]Chicken)

Flere piksler

Grunnet det større panelet er Apple nødt til å dytte inn flere piksler for å kunne kalle det Retina Display. Ytterligere 176 piksler skal være på plass. Da ender oppløsningen på 640×1136.

Oppløsningen er veldig nærme 16:9-bildevisning, og som vil ha den heldige bi-effekten at widescreen-filmer kan spilles av i sin riktige oppløsning uten svarte striper.

Optimaliserer iOS 6

Grunnet høyere panel-oppløsning må Apple også gjøre iOS-endringer. Ifølge 9to5mac lages det spesial-versjoner av iOS 6 til den nye iPhonen med støtte for en femte rad med ikoner og utvidede applikasjoner-brukergrensesnitt som kan vise mer informasjon.

Bloggen skal ha hørt fra ikke-navngitte kilder at prototypene har en fysisk hjem-knapp, og den tidligere ryktede nye og krympede USB-tilkoblingen.

Kilde:
9to5mac.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse