Mockup av den nye ryktede MacBook Pro-maskinen.

Annonse


– Nå får de «Retina Display»

Mye tyder på at Apple gjør seg klare for å lansere bærbare maskiner i MacBook Pro-serien med Retina Display.

Endelig Retina også på Mac?

Det her nemlig det siste året dukket opp HiDPI-grafikk i OS X (se også denne artikkelen), grafikk med så høy oppløsning at det kreves skjermer med høyere oppløsning enn 1080p.

Nå hevder den respekterte Apple-bloggen 9to5mac.com å vite fra sikre kilder i selskapets forsyningskjede at det kommer en helt ny-designet MacBook Pro 15″ med Retina Display og USB 3.0 i sommer.

Les også: Apples nye MacBook Pro og iMac avslørt?

Konsept: den nye, og slanke MacBook Pro til venstre - dagens modell til høyre.
(Ill.: 9to5mac.com)

Går bort fra gamlemåten

De samme kildene hevder å vite at Apple kaster ut den tradisjonelle måten å stille inn oppløsningen på, og at i OS X-versjonen som leveres med de nye Retina Mac-ene så skifter brukeren mellom stor, liten eller optimal-visningsmodus.

Oppløsnings-uavhengig med andre ord. Dette vil endelig være mulig takket være en svært høy oppløsning.

Skal ha jobbet med den i mange år

Det har lenge blitt ryktet helt nytt MacBook-design, men når Apple viste frem forrige generasjon var det ingen design-endringer.

Apple skal visstnok ha jobbet med den nye maskinen i mange år, og den skal være svært slank, og ha et helt utrolig Retina-panel.

Det skal være snakk om en ultra-tynn MacBook Pro. Prototypen omtales som en mye tynnere og mer sexy versjon av dagens MacBook Pro-design som første gang ble presentert helt tilbake i 2008.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse