Dette bildet er kun et "mockup", laget for Cult of Mac av en grafisk designer.

Annonse


Slik kan iTV bli

Det snakkes fremdeles om Apples teoretiske TV-produkt, som det har lenge gått rykter om, men som på ingen måte er offisielt bekreftet.

En kilde som har snakket med nettstedet Cult of Mac hevder å ha sett en fungerende prototype av TVen, og har temmelig konkret informasjon om hvordan den vil fungere.

Kamera og stemme
Produktet skal ligne på dagens Cinema Display-skjermene til Apple, bare at det er mye større, naturlig nok. TVen skal ha innebygd iSight-kamera, for Facetime-videosamtaler, og kameraet skal kunne kjenne igjen ansikter, og følge brukere rundt i rommet. Dermed vil man ikke trenge å stå rett foran TVen for å delta i videosamtale.

TVen skal også ha støtte for stemmekommandoer med Siri, det skal for eksempel være mulig å starte videosamtaler bare med stemmen. Utover dette er det lite informasjon om grensesnittet, heller ikke om pris eller lanseringsdetaljer.

Dette bildet er kun et "mockup", laget for Cult of Mac av en grafisk designer.
(Ill.: Cult of Mac)

Kommer den?
I følge Cult of Mac er deres kilde veldig troverdig, men det garanterer ikke at produktet er ekte – det kan ha vært en prototype som aldri var ment for masseproduksjon, Apple lager tross alt mange slike eksperimenter.

Så iTV forblir et rykte, men det er spennende å lese om hvilke muligheter settet kan ha hvis det en gang kommer.

Kilde:
Cult of Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse