Slik mener nettstedet iLounge.com at iPhone 5 vil se ut.

Annonse


– Slik vil iPhone 5 se ut

Spekulasjonene har gått høyt om hvordan den kommende Apple-telefonen vil se ut.

Fantasifulle forslag
Noen sier den vil bli så godt som helt lik iPhone 4S, bare med ulik innmat. Andre «tar’n helt ut» og tror at Apple vil bryte radikalt med all tidligere design.

Dråpeform, trekantform, firkant – alt sammen er foreslått i den mange fantasifulle framstillingene av en telefon bare Apple vet hvordan egentlig kommer til å være. (se noen av dem HER).

Nøyaktig beskrivelse
Den siste spekulasjonen står nettstedet iLounge for.

Nettstedet beskriver designendringene slik:

Tynnere og lengre
Den nye iPhone vil faktisk være lengre og tynnere enn iPhone 4 og 4S. De omtrentlige målene er 125mm X 58.5mm X 7.4mm- et hopp på 10mm i høyden, nesten 2mm reduksjon i tykkelse og nesten identisk bredde.

Ifølge kilden vår vil Apple gjøre en stor endring på baksiden. Her vil de legge til et metallpanel. Dette panelet vil være flatt, ikke buet. Det vil være av metall, ikke keramisk.

Tegningen vår gir en viss idé om hvordan denne endringen vil se ut. Telefonen gjenspeiler på mange måter den nåværende generasjon iMacs design.

– Virker sannsynlig
Selv om man alltid skal ta denne typen fantomtegninger basert på anonyme kilder med en stor klype salt, er det kanskje grunn til å ta akkurat denne mer alvorlig.

I følge det seriøse tidsskriftet og nettstedet Wire virker tegningen sannsynlig.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse