Nokia Lumia 900 og andre Windows Phone 7-telefoner kan  fra 5. februar ikke lenger brukes som betalingsterminal for GoPayment.

Annonse


– Windows Phone er nydelig

Steve Wozniak er en mann med mange meninger, og høyt respektert i bransjen. Derfor pleier man å høre etter når han snakker.

Den fineste
Forrige uke snakket Apple-grunnleggeren med journalistene Gina Smith og Dan Patterson, og fortalte dem at han har fått veldig sansen for Windows Phone 7.5, og beskriver OSet som «vakkert» og «intuitivt».

Vennskapelig
Wozniak sier at det å bruke Windows Phone er som å være «med en venn og ikke et verktøy», og at følelsen av å navigere Android-telefoner er mye mer klønete. Han går så langt som å si at det er ingen konkurranse mellom Windows Phone og Android når det gjelder brukeropplevelsen – men innrømmer at Microsoft mangler fortsatt et godt utvalg av tredjepartsapplikasjoner.

Hans Lumia-telefon fremstår altså som favoritten i løpet av intervjuet, men Wozniak sier at totalt sett er iPhone fortsatt den beste smarttelefonen for ham. Han hadde med seg for øvrig to iPhones, en Motorola RAZR og en Lumia da han ble intervjuet.

Hele intervjuet kan høres her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse