Med AndroidLost har du full kontroll over telefonen din, også om den ligger i hånden på en tyv.

Annonse


Mot denne har ikke tyven sjanse

Gode nyheter for deg som bruker Andorid: Skulle du miste eller bli frastjålet telefonen din, er det håp.

Masse håp.

Ikke lett å være tyv
For med gratis-appen AndroidLost (lastes ned fra Google Play) er det du, og ikke tyven som har kontroll.

Du kan låse telefonen, slik at tyven ikke får brukt den. Og om du vil være helt sikker, kan du også slette innholdet. Ikke bare på telefonen, men også på SD-kortet.

Styres med meldinger
Om du tror personen som har telefonen din er ærlig, kan du sende vedkommende en melding som kommer opp på skjermen til din telefon der du forklarer hvordan den kan leveres tilbake til deg.

Du kan kontrollere alle funksjonene via en annen telefon via SMS. Kodemeldinger «trigger» nesten alt du normalt ville gjort med telefonen, uten at du selv er til stede.

Aner ikke hva som skjer
SMS-meldinger som sendes via AndoidLost gir ingen form for varsling, verken som tekst på skjermen eller lyd/vibrasjon. Tyven aner derfor ikke hva som skjer.

Samtidig tar telefonen bilder av ham eller henne i skjul og sender dem til deg. Er du heldig, så kommer bakgrunnen med også…

Hjelper ikke å skifte SIM
Om tyven skulle prøve seg på å skifte SIM-kort får du beskjed om dette, slik, at appen kan fortsette å styre telefonen på det nye nummeret.

Appen fungerer til alt overmål også på Android-baserte nettbrett.

Vanskelig å avinstallere
Det finnes imildertid en ulempe. For at ikke tyver skal kunne avinstallere appen, har de gjort det så vanskelig som mulig.

Med andre ord er det ikke helt enkelt for deg heller, om du skulle finne ut at du ikke vil ha den lenger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse