11. juni braker Apple-jippoet løs.

Annonse


Apple: – Dette har vi alle ventet på

Apples «World Wide Developers Conference» starter 11. juni.

iPhone 5, eller…?

Og dermed er det trolig duket for iPhone 5 (vi tipper Apple døper den «iPhone», akkurat som nye iPad (tredje generasjon) bare heter «iPad») lansering 11. juni. Apple har i kjent stil invitert uvalgt presse med Apple-logoen og teksten «June 11 – 15 in San Fransisco. It’s the week we’ve all been waiting for».

Det har tidligere blitt ryktet at nye iPhone kommer i løpet av sommeren, men Apple valgte å lansere sin nyeste mobil, iPhone 4S i oktober, så det er ikke 100 prosent sikkert at det er en ny mobil de skal vise frem.

– Dette har alle ventet på

Siden Apple påstår dette er uken «vi alle har ventet på», så er det kanskje snakk om mye omtalte, men aldri avslørte Apple TV? Det har tross alt vært langt mer rykter rundt dette enn en ny iPhone, som jo ikke er noen stor overraskelse at blir oppdatert.

Mer trolig er at det hverken kommer ny iPhone eller en Apple TV, men at Apple skal avsløre mer av nye OS X (Mountain Lion).

«We have a great WWDC planned this year and can’t wait to share the latest news about iOS and OS X Mountain Lion with developers», siteres nemlig Phil Schiller i pressemeldingen. Kanskje får vi se iOS 6?

Vi får se hva Apple avslører. ITavisen.no følger pressekonferansen 11. juni direkte.

11. juni braker Apple-jippoet løs.
(Ill.: Engadget)

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse