nokias+store+håp

Annonse


– Nå tester de Windows Phone 8 på Lumia

I går kunne ITavisen melde om full rykte-forvirring vedrørende nåværende WP 8-mobilers mulighet til å oppgradere til Windows Phone 8 (Apollo).

Lumia-serien får trolig WP 8

Det gikk sikkert kaldt nedover ryggen på de av dere som akkurat har skaffet en Lumia-mobil, spesielt toppmodellen 900 – for hva hadde vel vært kjipere om disse ikke fikk Apollo-oppgraderingen?

Trolig kan dere puste litt ut, for det virker veldig sannsynlig at Windows Phone 8 kommer til Lumia-serien. Verre er det nok for første-generasjons-mobiler som Samsung Omnia 7.

Les også: ITavisen tester Lumia 800.

Langt fra optimalisert

Uansett, det er The MS Nerd som på Twitter hevder å vite at Nokia og Microsoft akkurat nå tester en tidlig versjon av WP 8 på Lumia 610, som jo ikke er noen toppmodell.

Ytelsen er ikke akkurat optimalisert enda, som ventet fra en tidlig versjon, men Microsoft har nok av tid til å fikse det.

– Også 800 testes

Det har også kommet informasjon fra et kinesisk-forum. Der påstås det at også Lumia 800 testes i skrivende stund – ikke overraskende det heller, men fint å vite.

Windows Phone 8 er et stykke unna, men vi gleder oss til Microsoft avslører noe offisielt snart. Vi lover å følge utviklingen fremover.

Kilde:
Neowin.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse