HTC One X.

Annonse


HTC vraket bedre batterilevetid

HTCs Bjørn Kilburn har avslørt resultatet av en spørreundersøkelse fra 2011. Kilburn er en av topp-sjefene for produkt-strategi.

Glem større batterier med det første

Selskapet spurte i fjor om kundene helst ville ha en tynn mobil, eller en med bedre batterilevetid. De fleste svarte at de heller vil ha en slank mobil, enn en som kan brukes i lenger uten å måtte plugge den inn i en PC eller veggen.

Undersøkelsen alene er faktisk grunnen til at HTC valgte å vrake ideen om å produsere mobiler med 3,000 mAh-batterier.

Helt motsatt Apples strategi

HTCs strategi til markedet og sine kunder er motsatt av Apples. Steve Jobs var kjent for å rett og slett gi blaffen i kundeundersøkelser: «Kundene har ikke peiling på hva de vil ha, før vi viser dem det», var Jobs’ filosofi.

Kilburn påpeker at batterilevetid selvsagt er viktig, og selskapet forsker på bedre batteri-teknologi (batterier såvel som programvare), selv om det er på det rene at denne forskningen går svært tregt.

Tar ikke en Motorola

Men HTC vil ikke gjøre som Motorla gjorde med Droid-serien. Selskapet lanserte nemlig en svært tynn mobil, og en annen modell (Razr Maxx) som er tykkere takket være et kraftigere batteri og som dermed brukes lenger mellom hver lading.

Så hva ønsker du? En relativt tynn mobil med bedre batterilevetid enn nåværende mobiler eller en syltynn mobil med ganske dårlig batterielevetid? Eller kanskje ønsker du en tjukkere en som varer i flere dager?

HTC One-serie utmerker seg allerede med designet, det blir spennende å se selskapets kommende WP8-enheter.
(Ill.: Ole Petter Baugerød Stokke/DinSide.no)

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse