Blir den nye Galaxy-modellen bare en mindre oppgradering?

Annonse


– Blir bare en overhaling

Samsungs Galaxy S-mobiler er blitt noen av verdens mestselgende telefoner, og forståelig nok er det stor spenning i forkant av den store avsløringen i London den 3. mai.

Ryktene har hittil nevnt fantastisk skjerm, oppsiktsvekkende design og mektig prosessor, men virkeligheten kan være litt annerledes.

Leser øyene dine?
CNet har nemlig hørt fra bestemte kilder at oppdateringen ikke blir så dramatisk, og kan sammenlignes med iPhone 4 til iPhone 4S. Vi kommer til å se en merkbar hastighetsøkning og funksjonalitet for å spore øyebevegelser. Det betyr at telefonens frontkamera vil kunne lese når du ser på skjermen og når du ser bort. Når du ser bort, vil skjermen for eksempel låses.

Spesifikasjonsmessig skal SIII ligne på HTCs nye One X, altså rundt 1.5 GHz-prosessor med fire kjerner, 1 GB RAM og en 4.7 tommers skjerm. Det er jo veldig gode spesifikasjoner, for all del, men ikke noe som setter en helt ny standard.

Når det gjelder designet skal telefonen ligne på SII- og Note-modellene, med en fysisk knapp.

Nytt navn på gang
Interessant nok påstås det at telefonen faktisk ikke vil hete SIII, og at Samsung vil forandre på navnestrategien sin.

Det er ikke lenge til mobilen faktisk skal vises frem, og vi håper selvsagt på en overraskelse eller to – foreløpig er det tross alt bare snakk om ubekreftede rykter.

Kilde:
Crave/CNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse