Facebook

Annonse


Viktig informasjon

For å forenkle innloggingsprosessen når du vil bruke enkelte av våre tjenester, tilbyr ITavisen deg som bruker å logge på med din Facebookkonto.

Gir oss tilgang
Fordelen med dette er at dette gir deg en én-klikks-innlogging dersom du er logget på Facebook i nettleseren fra før, i tillegg til at du slipper å opprette en separat konto hos oss og huske nok et passord.

Første gang du logger på med Facebook-kontoen, må du godkjenne at vi får tilgang til noe av Facebook-informasjonen din. Her er rettighetene vi ber om og hvorfor:

Basisinformasjon (obligatorisk): Dette inkluderer blant annet epostadressen din, slik at det blir mulig for deg å motta varslinger om noen svarer på et diskusjonsinnlegg du har skrevet, eller slik at vi kan komme i kontakt med deg om vi har viktige nyheter å melde. Vi sender deg selvsagt ikke reklame uten ditt eventuelle samtykke og deler ikke eposten med tredjeparter – bortsett fra Disqus, som vi bruker som diskusjonsløsning under artiklene. Basisinformasjon inkluderer for eksempel bilde av deg (dersom du ønsker å ha et lite bilde ved siden av navnet ditt når du deltar i en diskusjon), og også alder og kjønn, som vi bruker for å lære mer om våre brukere, og som kan bli brukt for å skreddersy reklame i større grad dersom du er logget inn hos oss.

Poste på vegne av deg (valgfri):
Denne rettigheten trenger vi for å gi deg muligheten til å poste direkte til Facebook fra vår nettside. Et eksempel på dette kan være at du skriver et diskusjonsinnlegg og krysser av i en boks om at du også vil dele med dine Facebookvenner at du har postet et innlegg hos oss. Vi bruker ikke denne rettigheten til å poste uten at du eksplisitt ber om det. Merk altså at denne er valgfri, og at du fortsatt kan bruke våre tjenester selv om du ikke vil at vi skal ha denne rettigheten.

I vår database lagrer vi kun epostadressen din, samt en unik Facebook-referanse til din profil. Vi lagrer ikke alder, bosted og den slags i vår database, selv om vi gjennom applikasjonen har tilgang til å se på disse dataene.

Dersom du ikke lenger ønsker at vi skal ha tilgang til dine Facebook-opplysninger, kan du fjerne vår applikasjon på Facebooks side for applikasjonsinnstillinger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse