yacht-rock-spotify-600-lead

Annonse


Dette kan gjøre Spotify til en nett-gigant

Spotify har hatt en positiv utvikling de siste årene og er forlengst tilgjenglig også på andre siden av Atlanteren. Avtalen med Facebook har ytterlig styrket musikk-streaming-tjenestenes mulighet for å lykkes.

Her skaffer du deg din egen Spotify widget.

Spotify på hele nettet

Og nå håper Spotify å gjøre det Facebook gjorde for sosiale tjenester: de vil ta over hele nettet, men forskjellen er at knappen heter «Play» og ikke «Like».

En av grunnene til Facebooks dominans er ikke bare at mange bruker Facebook.com, men at Like-knappen er å finne på nær sagt alle nettsider som ser seg tjent med å ha en egen Facebook-side, og det er mange. Det var trolig Facebooks smarteste trekk siden de valgte å rulle ut tjenesten til hele verden og ikke bare for USAs universiteter.

Annonse


Svært enkelt

Med «Spotify Play Button» kan alle nettsider integrere enkeltlåter og spillelister direkte på sine nettsider, og det hele skal være svært enkelt.

Det eneste som trengs er lenken til låta, albumet eller spillelisten (som hentes via høyreklikk i Spotify-programet) som man limer inn i og trykker «Generate». Spotify gjør resten av jobben, dvs. lager widgeten for deg. Du kan også låne andres widgets ved enkelt å kopiere embed-koden.

Engadget har allerede testet widgeten. Du kan teste ut funksjonaliteten her, men albumet de har valgt kan ikke spilles av i Norge.

Kilder:
Engadget
Spotify
Spotify

Annonse