Kanskje får iPhone 5 et iPad-lignende design?

Annonse


– Super-iPhone til høsten…

Bransjen har ventet på et nytt iPhone-design siden lanseringen av iPhone 4S som skuffet mange.

Analytiker har trua

For 4S var ikke annet enn litt kjappere og inkluderte Siri, den stemmestyrte assistenten, men beholdt iPhone 4-designet.

Men ifølge analytiker Brian White fra «Topeka Capital Markets» skal et helt nytt design med større panel være underveis.

Har snakket med produsentene

Og det er ikke det vanlige analytiker-snakket denne gang, for White skal faktisk ha vært en tur i Asia og snakket med maskinvare-produsenter. Det er disse ikke navngitte kildene som mener å vite at det er ting på gang.

Apple skal allerede ha startet testing av mobilen ute i feltet, trolig med ny innmat, men med det samme designet for ikke å avsløre noe.

Lansering til høsten?

Produksjon av komponenter til den nye mobilen skal ifølge White starte i juni, før mobilen lanseres i august eller september.

Det interne kodenavnet skal være N96, og prototypen skal ha 1GB RAM akkurat som den nye iPaden samt LTE. Det ryktes også at N96, altså iPhone 5-prototypen, har en modifisert versjon av S5L8945X. S5L8945X er A5X-brikken som er å finne i tredje generasjons iPad.

3.5″ eller 4″?

White melder at den nye iPhonen får 4″-panel, mens 9to5mac mener å vite at den beholder dagens panel-størrelse på 3.5″ eller bittelitt større.

S5L8945X blir trolig ikke brikken som blir å finne i det endelige produktet (iPads Retina Display trenger fire-kjerners GPUen – det gjøre trolig ikke iPhone 5), men brukes for å teste ytelsen til prototypen.

Kilder:
9to5mac.com
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse