gapless-crossfade

Annonse


Spotify rettet Eriks problem…

Forrige uke ble ITavisen tipset av norske Erik som på en eller annen måte fikk tilgang til en Facebook-venns Spotify-konto. Spotify benektet senere at kortinformasjonen kan ha kommet på avveie.

Avviser cookie-feil

Til ITavisen.no bekrefter nå Spotify-brukeren at selskapet har rettet feilen, men hva som egentlig skjedde, det fikk nordmannen aldri noe svar på.

Han avkrefter også at han kan ha blitt logget inn på en annen konto ved hjelp av informasjonskapsler:

«Jeg ser mange spekulerer i at brukernavn og passord ligger lagret i informasjonskapslene i nettleseren min. Dette kan jeg avkrefte her og nå. Min PC har aldri vært i nærheten av denne facebookvennen.»

Rettet feilen

Spotify hevder det er nordmannen som ikke har hatt styr på Facebook-innloggingen:

«Jeg har tatt en kjapp titt på begge dine kontoer og det ser ut til at alt er rettet. Det høres ut som du ved en feil har lenket din Facebook-profil til din venns Spotify-konto», skrev kundesupport til Spotify-kunden, men uten å forklare hvordan dette er mulig.

Erik: – Dette skjedde

Erik bekrefter at det var akkurat dette som skjedde, men han kjenner seg ikke igjen i beskrivelsen om at han på en eller annen måte skal ha kunnet lenke sin konto mot en annen:

«Som jeg beskrev til dem, så lå den ene skjulte spillelista til min venn på min Facebookside blant mine egne spillelister.

Når jeg klikket på denne, ble jeg automatisk videresendt til min venns profil både på spotify.com og i Spotify-programmet. Etter dette var det ikke mulig for meg å logge ut og inn igjen på min egen.»

Slik retter du innloggsingsproblemer

Spotify forklarer i kundeservice-e-posten til hvordan man selv kan rette feil som har med Facebook-koblingen mot Spotify å gjøre.

Slik går du frem:

* Fra Spotify-programmets innstillinger trykker du «Disconnect from Facebook».

* Du kan så koble sammen din Facebook-profil med Spotify igjen om så er ønskelig.

* Husk: logg inn med ditt brukernavn og ikke e-post-adressen eller Facebook-brukernavnet.

ITavisen.no har kontakt Sofie Grant, PR-sjef for Spotify i nord-Europa, men har foreløpig ikke mottatt svar.

Skulle du oppleve lignende problemer kobler du Spotify-kontoen fra Facebook og aktiverer koblingen igjen om ønskelig. Husk også at du ikke skal logge inn med e-post-adresse etter å ha gjort dette.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse