dette+mener+vi+om+nye+ipad

Annonse


– Nye iPad har ikke et varmeproblem

Consumer Reports testet nye iPad og påstod i en varmemåling at den ble mye varmere enn andre nettbrett.

Egentlig ikke et problem i det hele tatt

Det ble en aldri så liten snakkis rundt det påståtte varmeproblemet etter Consumer Reports’ testing.

Nevnte forbrukerpublikasjon målte den til 46 grader med Infinity Blade II kjørende og laderen i og konkluderte med følgende:

«Når vi testet holdt jeg i den nye iPaden. Når den var på sitt varmeste føltes den veldig varm, men den var ikke spesielt ukomfortabel å ta i en kort periode.»

Les også ITavisens test av nye iPad.

Testet mot Asus og Samsung

Nå har PCWorld også varmetestet den nye iPaden, og kommet frem til at den ikke på noen måte er noe særlig mye varmere enn konkurrentene. Nye iPad ble testet mot iPad 2, Asus Eee Pad Transformer Prime og Samsung Galaxy Tab 10.1 med LTE.

På sitt varmeste målte PCWorld den til 38 grader på baksiden (varmeste av de testede). Da var laderen koblet i og det ble spilt et grafikk-intensivt spill i en time. Uten laderen i, men med samme testmetode fant PCWorld at den hadde en temperatur på 36 grader.

– Ikke et problem

Når den er i sove-modus og går på batterier ble den målt til 24 grader, kun én grad mer enn iPad 2 målt under samme forhold.

PCWorld konkluderer med at varme«problemet» egentlig ikke er et problem og at det på mange måter er overdrevet:

«Til tross for all medieoppmerksomheten rundt iPadens (og andre nettbrett) driftstemperaturer, synes problemet å være overdrevet.

Ingen av de fire brettene vi testet ble så varme at jeg oppdaget at skjermen ble misfarget på samme måte noen tidligere eiere av iPhone 4 rapporterte om.

Gitt at den nye iPad-batteriet har en mAh på nesten det dobbelte i forhold til batteriene på de andre nettbrettene, forventet vi at den skal var minst et par grader varmere.»

PCWorld finner at den nye iPaden blir varmest av de testede nettbrettene under spilling og når den lades, men at det ikke er et problem og nå man må regne med med et så mye kraftigere batteri.
(Ill.: PCWorld)

Kilde:
PCWorld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse