AntiSec prøvde å ta æren for å ha hacket en FBI-maskin, men dette viste seg altså ikke å stemme.

Annonse


– Nå får iPhone 4G

Nå som nye iPad er ute, kan vi roe ned på ryktene om kommende Apple-nettbrett, og sette i gang med nye rykter om årets iPhone.

Raskere nett, ny plugg
De ferskeste spekulasjonene fra helgen påstår at iPhone 5, eller hva enn den vil hete, kommer til å ha 4G LTE, i likhet med nye iPad. Egentlig ganske logisk å anta det, spørsmålet er selvfølgelig om det vil fungere i Norge.

Det hevdes også at Apple vil nå ta livet av den tradisjonelle tilkoblingsporten, som brukes i de fleste i-enhetene til selskapet. Apple vil visstnok krympe porten for å frigjøre mer plass til andre komponenter.

Cirka samme skjerm?
Dessuten sies det nå at skjermen på årets iPhone vil ha den samme skjermstørrelsen – eller en som er tilsvarende (litt større, kanskje?). De som venter på en ekstra stor skjerm på iPhone kan med andre ord bli skuffet.

Den samme kilden mener at lanseringen vil skje til høsten, akkurat som i fjor.

Ryktene kommer fra nettstedet iMore, som har tidligere hatt rett med sine spekulasjoner. Vi følger selvsagt med for flere nyheter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse