Mac mini med ny logo? Nei, dette er en fullblods PC.

Annonse


Nå har den krympet

Vi må innrømme at vi er litt lei av å skrive «Amiga er tilbake» og «Commodore er tilbake». Spesielt når vi vet at det bare er snakk om standard PC-er der de gode, gamle merkevarene fra 80-tallet er klasket på.

Kraftig PC
Likevel rykker det nok litt i nostalgi-beinet hos noen og enhver når det dukker opp en boks med AMIGA skrevet på fronten.

Og noen dum PC er det ikke snakk om heller. For Amiga Mini (den heter faktisk det- hører dere, Apples advokatkorps?) kan skilte både med 3.5GHz Sandy Bridge Core i7 CPU, 1GB NVIDIA GeForce GT 430 GPU, 16GB RAM, Blu-ray og 1TB harddisk.

Ikke dårlig til å være 7,62 cm høy og en total flate på til sammen 19 centimeter.

Annonse


Dyr moro
Det finnes en fattigmannsmodell som i praksis bare er en media/Blu-ray-spiller. Denne koster i overkant av 2000 kroner.

Men skal du har en fullblods PC, må du ut med nesten 16 000 kroner. Det er kanskje litt i overkant for en PC med en logo som får deg til å drømme deg tilbake til den gangen damene hadde skinnbukser sprayet på kroppen, krøllete, oppsatt hår og danset til «Kids In America».

Flere modeller
I samme slengen skal det nevnes at selskapet Commodore USA (som ingen ting har å gjøre med de opprinnelige Commodore-folkene) lanserer flere andre modeller under Commodore-navnet.

Annonse