Det anbefales å lade nye iPad i ni timer for å lade batteriet helt fullt.

Annonse


– Nye iPad lyver

I dag er nye iPad tilgjengelig i norske butikker.

– La den lade en time til

Og har du planer om å skaffe deg en, er følgende viktig å være klar over: for ifølge Dr. Raymond Soneira fra Displaymate Technologies er ikke den nye iPaden fulladet selv om den påstår det. Den lyver rett og slett, hevder Soneira.

For når den indikerer at den er 100 prosent fulladet, er den faktisk ikke det.

– Ikke 100 prosent

«Jeg målte den faktiske strømmen fra AC-adapteren og fant at den nye iPaden fortsatter å lade opp til en time etter at den hevder den har nådd 100 prosent», forklarer Soneira og påpeker at det direkte påvirker batterilevetiden negativt om man napper ut ladekabelen med en gang man ser at den indikerer at den er fulladet.

Apple ikke alene om dette

Du bør også være klar over at den nye iPaden har større batteier, og at det derfor tar langt lenger tid å lade den enn de to forgjengerne: «Om du lader din nye iPad åtte timer hver natt, begynn å lade den ni timer om du virkelig vil ha et fullt batteri neste dag», er doktorens medisin.

Det er dog ikke bare Apples tredje generasjons nettbrett som gjør dette, skal vi tro samme Soneira. Det er ofte et misforhold mellom hvor mye et produkt har blitt ladet, og hvor mye strøm som rapporteres.

Kilde:
Cult of Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse