11 000 heldige studenter i Sydney får denne neste år.

Annonse


– Kontakt kundeservice!

I det siste har det kommet flere rapporter om at nye iPad blir fryktelig varm. Den respekterte amerikanske forbrukerpublikasjonen Consumer Reports har blant annet påvist at det nye nettbrettet måler 116 grader Fahrenheit (46 grader celsius) når man spiller Infinity Blade II og laderen står i (uten lading målte de 45 grader celsius).

Kaldere enn dusjen
Denne temperaturen ble målt ved bruk av krevende spill. Og til sammenligning er en relativt behagelig, varm dusj på rundt 40 grader.

Med andre ord snakker vi ikke om at brenner hendene og mister brettet på gulvet her. Like fullt sier flere at de allerede har opplevd å få melding på skjermen om at brettet er for varmt.

Har lært av «antennagate»
Vi husker godt hvor lang tid det tok for Apple å svare på antenneproblemet med iPhone 4 sommeren 2010, som det for øvrig også var Consumer Reports som varslet om..

Annonse


Nå har de åpenbart lært, for svaret fra Apple kom allerede i natt norsk tid – bare fire dager etter at iPad kom i salg i USA og enkelte andre land (fredag kommer den i Norge).

– Kontakt AppleCare
– Den nye iPad har en et oppsiktsvekkende god retina-skjerm, en A5X brikke, støtte for 4G LTE, pluss 10 timers batterilevetid. Alt sammen mens den kjører godt innenfor temperaturgrensene (mellom 0 og 35 grader celsius – journ.anm.). Om kundene har problemer bør de kontakte AppleCare, sier Apple-talskvinne Trudy Muller til The Verge.

Så vet vi altså det. Skulle nettbrettet smelte i fanget ditt, så er det bare å ringe support-telefonen…

Annonse