performance

Annonse


Apple: – Rekord!

Apple avslørte i går selskapets planer for den gigantiske haugen med kontanter.

Ville ikke avsløre tallet

Ikke bare det, men Cook kunne melde at iPad satte rekord; for det har aldri tidligere blitt solgt så mange iPads i løpet av en lanseringshelg.

Apple-sjefen ville ikke avsløre det eksakte tallet under telekonferansen, men i en pressmelding litt senere på kvelden kunne selskapet melde om 3 millioner solgte siden fredag. Også teleoperatøren AT&T bekrefter at også de har hatt rekordmange aktiveringer.

– Rekord

«Fredag 16. mars satte AT&T dagsrekord for iPad-salg og aktiveringer – noe som beviser at det er solid etterspørsel for den nye iPaden på nasjonens største 4G-nettverk med dekning for nesten 250 millioner mennesker», kunne operatøren melde i en pressemelding.

Klarer å møte etterspørselen

Apple ser så langt ut til å klare å møte etterspørselen. Det samme kunne ikke sies når iPad 2 ble lansert 11. mars i fjor.

Nye iPad kommer til Norge førstkommende fredag, men forhåndsbestiller er i skrivende stund enda ikke tilgjengelig på Apples norske nettbutikk.

Det handler om skjermen

Tredje generasjons iPad har fått svært positive kritikker, spesielt grunnet skjermen som nå har en oppløsning på 2048 x 1536 (iPad 1 og 2: 1024 × 768) samt støtte for LTE. Dessverre støtter ikke nye iPad det norske LTE-nettet.

Ifølge Chitika står nye iPad for 4.5 prosent av den totale andelen iPads som har vært på nett.

Kilder:
The Next Web
Cult of Mac
Cult of Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse