ITavisen på nettbrett.

Annonse


ITavisen.no – uansett hvor du er

Oppdatert, 16.03.12, 09:55:

For de av dere som ønsker å se kommentarfeltet på iPad, send Safari til www.itavisen.no. Nettbrett-adressen er: t.itavisen.no.

ITavisen.no har fått sin første mobil-app med varslinger og et helt nytt nettbrett-grensesnitt.

Last ned ITavisens gratis-app

Med den nye appen er det enklere og kjappere enn noen gang å få et kjapt overblikk over hva som rører seg i tekno-verdenen.

Du kan til og med kommentere artikler, få tilsendt push-meldinger (vi lover å kun sende deg nyhetsvarsel når det skjer noe ekstra viktig) og bla enkelt mellom de forskjellige delene av vår nettside. Det er også implementert enkel artikkel-deling for enkelt å kunne tipse venner og bekjente.

Bedre på nettbrett også

Ikke bare har vi lansert vår første app, men om du besøker ITavisen.no på et nettbrett vil du merke at forsiden og artiklene er optimalisert for de nye populære lesebrettene. Du blar i artiklene med en enkel en-fingers-gest og du får en oversikt over de siste sakene i bunnen av siden.

Du skal automatisk bli sendt til nettbrett-utgaven, men om dette av en eller annen grunn ikke skjer er adressen t.itavisen.no.

iOS-utgaven er først ut, men de av dere med en Android-mobil er ikke glemt – ITavisen-appen kommer snart også til Googles mobil-OS. Begge appene er selvsagt gratis.

ITavisen på nettbrett.
(Ill.: ITavisen.no)
ITavisens iOS-app.
(Ill.: ITavisen.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse