Dette er bare en prototype.

Annonse


– Nokia med nettbrett til høsten

Det har flere ganger gått rykter om at Nokia kommer til å slippe eget Windows 8-basert nettbrett, så det er strengt tatt ingen hemmelighet.

Taiwanske kilder mener likevel å vite litt mer om hvordan produktet blir og når det lanseres.

Fjerde kvartal
Det sies at brettet vil ha en 10 tommers skjerm, og kommer til å bruke en tokjerners Qualcomm-brikke – det spekuleres at det kan bli Snapdragon S4, den samme som introduseres i HTC One S, blant annet.

Lanseringen skal altså skje mot slutten av året, kanskje ikke nøyaktig samtidig med at Windows 8 lanseres til forbrukerne, men Nokias løsning kan være blant de mest spennende om de benytter den samme designtankegangen som i sine Lumia-mobiltelefoner.

Vi følger selvsagt med på mer fra Nokia.

Kilder:
DigiTimes
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse