Snackr er en kjekk liten gratis-app som leser opp nyhetene. Synd den verken kan skreddersys eller er spesielt stø i norsk...

Annonse


Denne «snackr» til deg

Om du står som sild i tønne om bord på et pendlertog eller en en buss kan det være mer praktisk å få siste nytt på øret framfor å knote med tommelen på skjermen.

Standardoppsett
Dette er i korte trekk ideen bak Snackr, en iOS app som snart også skal foreligge i Android-versjon.

Som standard i appen ligger en lang rekke kjente, amerikanske nyhetskilder, som CNN, New York Times og The Huffington Post. Samt spesialiserte sider om teknologi, underholdning og mye annet.

Kan ikke skreddersys
Du kan også sende en nyhetssak til Facebook, Twitter eller som e-post, men da i skriftlig form og ikke som lydfil.

Det er dessverre ikke mulig å skreddersy med sine egne nyhetskanaler, så du kan foreløpig glemme å få ITavisen lest opp.

Men dette skal visstnok komme på plass i en ny versjon. I samme slengen bør de også gi deg muligheten til å fjerne kanaler, noe du nå ikke kan. Selv ikke de du har lagt til selv kan tas vekk.

Kan ikke norsk
Hvor vellykket appen eventuelt blir med norske kilder, er uvisst., For når Snackr sammen med været og siste nytt fra Afghanistan eller Det Hvite Hus leser opp for oss hvilke av vennene våre som har bursdag på Facebook, høres det unektelig underlig ut.

Rotnorske navn som Hege og Øyvind er ikke Snackrs sterke side, for å si det forsiktig…

Kostet 85 kroner å utvikle
Men for en fortløpende oppdatering av internasjonale nyheter er den helt sjef.

Teamet bak Snackr påstår for øvrig at de har klart å utvikle appen med et budsjett på 15 dollar (om lag 85 kroner) – tidsbruk ikke medregnet. Og da kan man jo ikke klage…

Her er demo-videoen:

Snackr Demo v1.0 from Snackr App on Vimeo.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse