3394921341

Annonse


Samsung: – iPad Mini i år

Det er bloggen OLED-display.net som hevder å ha fått tak i interne Samsung-dokumenter (PDF).

– iPad Mini i år

Og det er i disse dokumentene Apples erkekonkurrent i nettbrett-markedet mener å vite at Apple skal lansere en iPad Mini i løpet av tredje kvartal i år.

Merkelig, fordi ryktet om en mindre iPad har dukket opp gjentatte ganger de siste årene, men aldri vist seg å stemme. Og ikke minst fordi Steve Jobs var veldig tydelig på at 9.7″ er den perfekte nettbrett-størrelsen. Noe mindre var aldri aktuelt, skal vi tro den avdøde gründeren.

Fleksible OLED-paneler i iPhone også?

Ifølge dokumentet skal Samsung Mobile Display levere fleksible OLED-paneler på 7″ til den kommende iPaden, men Apple skal enda ikke ha bestemt seg for om de vil bruke disse nye, fleksible skjermene.

Apple skal også være i samtaler med SMD om å de samme fleksible OLED-panelene til iPhone. Samsung starter masseproduksjon av slike paneler i løpet av 2012.

iPad 3 kommer i hvert fall…

Det er heller ikke likt Apple å levere vidt forskjellige formfaktorer innen iOS-segmentet. Samsung fikk rett i noe i dokumentet datert desember 2011: at Apple skal lansere iPad 3 første kvartal i år, men det var ikke noe man behøvde insider-informasjon for å komme frem til.

Uansett er det interessant å se hvordan Samsung prøver å komme sin største konkurrent i forkjøpet.

Kilde:
OLED-Display.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse