bioshock 3 shot2

Annonse


Klart for Bioshock Infinite

Utgiveren 2K Games kunngjorde nettopp i en pressemelding at veldig lovende Bioshock Infinite, det tredje spillet i skytespill-serien, kommer den 19. oktober 2012.

Nyskapende
Det er hyggelig å høre, vi har hatt anledning til å sjekke ut spillet flere ganger på diverse spillmesser, og det ser utrolig flott ut. Det er det samme teamet som lagde det første spillet i serien (med Ken Levine i spissen) som står for utviklingen, og spillet tar for seg en utopisk flytende by, der ting har mildt sagt gått i feil retning. Du styrer eks-agenten Booker DeWitt som prøver å rømme byen sammen med mystiske Elizabeth.

Spillet vil også inneholde en skikkelig hardcore-modus for de som er ute etter litt mer utfordring.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse