HTC fortsetter sin skumle trend, og faller hele 79 prosent i forhold til samme kvartal 2011. Bildet er fra lanseringene under Mobile World Congress i februar i år.

Annonse


Knuser den Galaxy S III?

BARCELONA (ITavisen:) Sent i går kveld viste HTC frem sin nye flaggskip-mobil: HTC One X.

Kamera i fokus

Mobilen er toppmodellen i HTCs nye One-serie. HTC-sjef Peter Chou viste stolt frem mobilen som får et stort mobil-fokus og ikke minst tett Dropbox-integrasjon med 25GB gratis lagringsplass i to år. Nok til å lagre endel bilder altså.

Foruten en elegant sky-løsning og et kamera som visstnok skal være helt utrolig (den ble sammenlignet som en iPhone 4S-killer og klarer å ta et bilde på 0.7 sekunder), har den en 4.7″ 720p-skjerm med Super LCD 2-teknologi som gir et svært lyssterkt bilde fra alle mulige og umulige vinkler. Målet er på 9.7mm.

Med Sense 4.0

Interessant er det å merke seg at HTC har valgt å gå for kapasative knapper i bunn, akkurat som den nyeste Nexus-mobilen til konkurrenten Samsung og One-serien blir også de første mobilene fra HTC med det nye Android-skallet Sense 4.0, opp fra dagens 3.5.

Det ser fortsatt ut som Sense har gjort de siste årene, men måten man blar i hjem-skjermen er endret noe og måten man lukker og åpner åpne apps gjøres på en litt annen måte. Blant annet lukker man apps ved å swipe fingeren opp.

Klarer den å ta rotta på Samsung Galaxy S III? Det blir spennende å se de kommende månedene.

* Skjerm: 4.7-inch S-LCD 2 at 1280 x 720
* Kamera: 8 megapixels with f/2.0 lens, HDR, autofocus, LED flash, dual-shutter, 1080p video capture; front-facing camera
* Brikkesett: Tegra 3 (Kal-El): quad-core ARM Cortex-A9 at 1.5 GHz; ULP GeForce GPU; 1 GB of RAM
Lagring: 32 GB on-board (26 GB usable); no microSD slot
* Tilkoblinger: Quad-band HSPA, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0
* Programvare: Android 4.0 with HTC Sense 4.0
* Størrelse: 134.4 x 69.9 x 9.3 mm at 130 grams

htc

htc2

htc3

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse