Det påståtte snikbildet av innmaten fra Taiwan antyder at iPad 3 har en dual core på innsiden - ikke en quad qore som det tidligere har blitt spekulert i.

Annonse


– Slik ser den ut på innsiden

Datoen for lansering av iPad 3 nærmer seg raskt. I hvert fall om vi skal tro ryktene som sier 7. mars…

– Viser innmaten
Samtidig har det dukket opp nye snikbilder som i hvert fall gir seg ut for å være det nye nettbrettet fra Apple.

Denne gangen er det kilder på Taiwan som angivelig skal vise kretskortet som sitter inne i iPad-en.

To kjerner – ikke fire?
Bildene, som stammer fra Taiwan-nettstedet Apple Daily, viser en rekke tekniske detaljer for de som har kunnskaper nok til å tolke det.

Annonse
Blant annet tyder bildene på at det sitter en modifisert utgave av tokjerneprosessoren kalt A5X i brettet, og ikke firekjerners A6 som det tidligere har vært spekulert om.

Retina-skjerm, kamera og 4G
Ellers ser bildene ut til å bekrefte at det dreier seg om en 9,7 tommer retina-skjerm (altså skjermen til iPhone 4S i maxi-utgave), et 8 Megapiksel-kamera med en linse som er betydelig større i omkrets enn det man finner på en telefon.

Det ser også ut til å stemme at iPad 3 får 4G (LTE) om bord, og dermed kan benytte det nye, kjappe mobilsystemet som er i ferd med å bygges ut både i Norge og andre land.

Får vi en 2S også?
Taiwan Daily antyder for øvrig at det parallelt med iPad 3 kommer en iPad2S – altså en noe forbedret utgave av 2-ern som er rimeligere og enklere utstyrt enn iPad 3.

Dette virker ikke umiddelbart logisk, sett i lys av at Apple lanserte iPhone 4S før den kommende 5-ern. Kanskje ligger rett og slett iPad 3 lenger fram i tid, mens det er 2S som nå er lanseringsklar?

Nye kabinettbilder
Nettstedet bringer også bilder bilder som de hevder er av kabinettet.

Disse bildene ligner på de som ble publisert på nettstedet Repair Labs 8. februar. Bortsett fra logoen, som på Repair Labs-bildene ikke lignet helt på Apples originale…

Om de nye av den grunn er mer mer troverdige, gjenstår å se. Døm selv:

En av de mange påståtte snikbildene av iPad 3... Unnskyld: <em>iPad HD</em>!
(Ill.: Apple Daily Taiwan)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse