Et annen Galaxy Note-nettbrett.

Annonse


Har Samsung avslørt iPad 3-konkurrent?

Samsung er på ingen måte like flinke som sin konkurrent til å holde hemmelighetene sine innenfor selskapets fire vegger.

Note 10.1?

For nå ser det ut til at det koreanske selskapet har lekket sitt nye flaggskip-nettbrett, Galaxy Note 10.1. Produktnavnet dukket opp i en invitasjon til Samsungs utviklerdag på Mobile World Congress som starter 26. februar (og som vi er tilstede på).

Strategien overrasker fordi Note-serien trodde man i hovedsak skulle være store (svært store) mobiler, men Note 10.1 er på ingen måte en mobil-nettbrett-hybrid, men et fullblods nettbrett. Hva skjer så med Tab-serien? Vi vet ikke, men det kan jo tenkes at Note tar over, eller at Note rett og slett blir nettbrett-serien med stylus såvel som berøring.

Kilder:
Samsung Tomorrow
The Verge

Invitasjonen til utvikler-konferansen på MWC-messen avslører Note 10.1.

Enda en lekkasje i forbindelse med en reklamefilm-innspilling for Note 10.1.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse