fbi+frigir+mappen+til+steve+jobs+

Annonse


Les Jobs’ FBI-mappe

documentcloud.com kan man nå lese hele Steve Jobs’ mappe hos FBI fra 1991.

Skulle møte Bush

FBI gransket Jobs nøye for 21 år siden fordi han ble vurdert for et møte med president, den gang var det George H. W. Bush Sr. som var verdens mektigste mann. Vi har ikke fått bekreftet at han noen gang møtte presidenten, men Obama snakket han som kjent med.

Det er spennende lesning. Blant annet kommer det frem at det i 1985 ble fremlangt en bombetrussel mot den avdøde Apple-gründeren og selvsagt ble det snappet opp av FBI at Jobs, som likte å se på seg selv som en rebel, tok LSD som ung.

– Integritet så lenge det går hans vei

Morsomt er det også at til og med selveste og mektige FBI var klar over Jobs’ «reality distortion field», et usynlig felt rundt Jobs’ karismatiske aura og overtalelsesevne som fikk alle til nærmest å blindt tro på og gå med på mest utrolige ting. Om ikke ble de pent nødt til å gjøre det uansett.

Og, en noe humoristisk vri: «De uttalte også at Mr. Jobs har integritet så lenge han får viljen sin.»

Omtaler «reality distortion field»

Om Jobs’ «RDF» skriver FBI:

«Flere personer satte spørsmålstegn ved Mr. Jobs’ ærlighet og at Mr. Jobs vil vri sannheten og forvrenge virkeligheten for å oppnå sine mål. De kommenterte også at i det siste at Mr. Jobs ikke var støttende [sensurert] (mor til hans barn født utenfor ekteskap) og deres datter, men at han nylig har blitt støttende.»

Middelmådig på skolen

Langt mer oppsiktsvekkende er det likevel at Steve Jobs ble vurdert for det som omtales som en «sensitiv rolle» i det hvite hus samme år han ble vurdert for et møte med presidenten. Det ble som kjent ingenting av.

Hvordan gjorde Jobs det på det videregående skole-trinnet? En GPA på 2.64 vil si et snitt som tilsvarer karakteren C.

screen-shot-2012-02-09-at-153139

Kilde:
Gawker

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse