Trolig innsiden av iPad 3.

Annonse


Nå er det mer eller mindre sikkert

Walt Mossberg er Wall Street Journals ledende tekno-journalist, kjent for sine svært tette bånd til Steve Jobs og Apple. Mossberg jobber i All Things D, avisas tekno-avdeling.

I går dukket også de første bildene opp av det som trolig er iPad 3.

Brikkene faller på plass

Og nå hevder All Things D (The Loop er også helt enige) å vite at iPad 3 skal avsløres den første uka i mars. Det passer fint med ryktet om at iOS 5.1 er ferdig og dukker opp uka etter avdukingen og ikke minst er det nok et rykte i rekken iPad 3 lanseres i mars med Retina Display og kjappere CPU (men ingen fire-kjerners CPU ifølge Culf of Mac).

At WSJ nå melder dette ser vi på et veldig sikkert tegn på at nettbrettet nå endelig skal lanseres. Mange har nok ventet på treern da iPad 2 ikke hadde skjerm med høyere oppløsning enn den første modellen.

I butikkene om litt over en måned

Cult of Mac tror nettbrettet blir tilgjengelig for kjøp 16. mars, All Things D ikke har noen dato, men tror den blir tilgjengleige noen uker etter avdukingen akkurat som iPad 2.

Gårsdagens lekkasje tyder på samme design og formfaktor som iPad 2, men altså med kjappere CPU og trolig en oppløsning på 2048×1536.

Se mange flere bilder av de angivelige iPad 3-komponentene.

Dette er trolig baksiden på en iPad 3 med 3G.
(Ill.: Cult of Mac)
Dette kan være iPad 3s Retina Display. Lekkasjene har vært mange den siste tiden. Det er ikke uvanlig at det lekker komponenter noen uker før Apple skal avsløre sine nye dingser. Dette er et Sharp XQGA-panel med en oppløsning som samsvarer med Retina-rykt
(Ill.: Cult of Mac)

Kilder:
All Things D
Culf of Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse