future windows phone-728-75

Annonse


Se, Nokia-nettbrett med Windows 8

En presentasjon avslører fremtidige Windows Phone 8 og en Windows 8-formfaktorer. Nå vet vi enda mer om fremtiden til Windows Phone 8 for det lekket også mye interessant forrige uke.

Spennende fra Nokia og Microsoft

Det var under en Nokia-presentasjon en interessant slide ble vist frem: seks helt nye formfaktorer – fra en bitteliten mobil helt opp til et fullblods nettbrett.

Altså: Nokia skal lage fullblods-nettbrett (med Windows 8, ikke Windows Phone 8) og samarbeide med Microsoft om programvaren. Spennende.

Masse nytt

Det er Windows Phone Design Studio-sjef Albert Shum som er avbildet rett under bildet som avslører i alt seks nye formfaktorer – alt fra en Palm Veer-lignende mobil hva angår størrelse og helt opp til en mobil med stor skjerm, trolig en på 4.7″. En mulig konkurrent til HTC Titan 2, altså.

Den nest største formfaktoren omtales av TechRadar som et 5″-nettbrett, derfor er det nok slik at de små formfaktorene blir levert med Windows Phone 8, mens alle nettbrett over 5″ blir utstyrt med Windows 8 med Intel eller ARM-brikkesett.

Kilde:
Techradar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse