Noen der ute har trolig en iPad 3 og har sendt maskinvare-informasjonen hentet ut med iBoot til bloggen Boy Genius Reports.

Annonse


iPad 3-prototype trolig på avveie

«Boy Genius Reports» har fått tak i en skjermdump som ifølge dem beviser at iPad 3 får en fire-kjerners A6-CPU.

Fire kjerner og LTE

Det har vært haugevis med iPad 3 rykter og spekulasjons-saker de siste månedene og mange av dem har inkludert en fire-kjerners-A6-CPU, men nå skal faktisk en iPad 3 prototype ha havnet i hendene på noen som liker å dele med resten av verden (og som ikke er redd for å miste jobben om han eller hun er Apple-ansatt).

BGR har fått tilsendt flere bilder fra den anonyme kilden. Bildene viser informasjon om nettbrettet hentet ut med et debug-verktøyet iBoot (mer om iBoot) noe som avslører mye interessant.

Får Apple A6-CPU

Nøkkelinformasjon hentet ut fra iPad 3-prototypen med iBoot:

* To modeller: J1 og J2 (iPad 3,1 og iPad 3,2)
* En modell med GSM/CDMA/LTE-modell og en med kun WiFi.
* A6 CPU. Modellnummer S5L8945X. For referanse: Apple A4 (iPhone 4, iPad) modellnummer: S5L8930X – Apple A5 (iPad 2, iPhone 4S) modellnummer: S5L8940X.

Ifølge The Verge som påstår å ha egne kilder med informasjon om tredje generasjons nettbrett fra Apple, skal informasjonen BGR ha fått tilsendt være helt korrekt.

Begge rapporter stemmer også overrens med Bloombergs sak fra januar ITavisen.no kunne melde om.

Kommer i mars med iOS 5.1

Trolig avdukes iPad 3 i mars akkurat som forgjengeren sammen med iOS 5.1 med Facebook-integrasjon.

Forøvrig, det har lekket bilder av det som trolig er en iPod Nano-prototype. Endres ikke designet får nye iPad Nano kamera (1.3MP) og kommer trolig i mars eller april.

Kilde:
BGR
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse