Lady Gaga slipper å hete Stefani Joanne Angelina Germanotta på Google+. Vi andre må nøye oss med Tore, Trond og Thomas...

Annonse


Gjør unntak for kjendiser

I går forkynte Google at de ikke lenger vil tillate pseudonymer på Google+.

Slipper å hete Stefani Joanne
Men selv om alle Google-brukere i utgangspunktet er like, er det noen som er likere enn andre.

For selv om du og jeg må hete det vi heter heretter, kan Madonna, Lady Gaga, Snoop Dogg, Bob Dylan og Bono få slippe å hete Louise Veronica Ciccone, Stefani Joanne Angelina Germanotta, Calvin Cordozar Broadus, Robert Zimmerman og Paul David Hewson.

Holder ikke med bygdesladder
Google har nemlig bestemt at dersom kallenavnet er etablert og viden kjent i media, ja da kan du beholde det på kontoen din.

Spørsmålet er om det da holder om du er kjent i bygda under navnet «Rølper’n» etter utallige lørdagsopptrinn på lokalet eller at dine venner (eventuelt fiender) kaller deg «Knotten» om du kan skilte med et beskjedent antall centimeter på strømpelesten.

Neppe.

Blir vanlige folk trodd?
Uansett er det lov å godsnakke med Google-ledelsen om du skulle ønske å hete noe mer spennende enn Leif Hansen (hilsen til Leif: Navnet er tilfeldig valgt).

Det blir også spennende å se om Google+ (som relativt få bruker) etter hvert får samme problem som Facebook: At du ikke blir trodd dersom du virkelig heter Bruce Springsteen eller Michael Jackson. På ordentlig, og ikke som en dårlig kjendis-spøk.

Kilder:
CNet.com.
digi.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse