Vårt nye Speedometer leverer mye mer presise resultater enn tidligere.

Annonse


Nå er Speedometeret vårt mye bedre

ITavisen.no har fått et langt kraftigere, og ikke minst et mye mer presist Speedometer.

Test linja di først som sist

ITavisen.no var den første norske nettavisen som lot leserne enkelt måle om de fikk det de betalte, men vi erkjenner først som sist at Speedometeret i det siste ikke har fungert optimalt av den enkle grunn at folk i de tusen hjem har mye kjappere inn- og utfart enn tidligere.

Vi har tatt konsekvensene av dette og implementert Ooklas svært nøyaktige tjeneste, presentert av Bredbåndsguiden.no. Vårt nye Speedometer finner automatisk ut hvor du befinner deg i vårt langstrakte land og tester farten din mot den nærmeste serveren.

Speedometeret finner du til enhver tid på forsiden vår som en lenke rett til høyre over toppsaken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse