iPhone-elskerne der ute klarer ikke vente på lanseringen av femte generasjon. Det dukker stadig opp imponerende konsept.

Annonse


Er dette din drømme-iPhone?

Vi har sett vår del av iPhone 5-konsepter, men Kris Groens imponerer på flere måter og den kvitter seg med en helt essensiell knapp.

Bort med hjem-knappen?!

Hjem-knappen har vært med Apples mobiler siden den første ble lansert i januar 2007, men Groen synes nå tiden er inne for å fjerne den helt.

Det Groen erstatter hjem-knappen med er istedenfor to knapper på begge sidene av telefonen. Det gir dessuten plass til en langt bedre høyttaler med hjem-knappen eliminert.

Skjer nok ikke

Så hvilke fordeler gir det? Jo, du kan med en hånd bla gjennom åpne apps i fullskjerm, og ved å holde inne begge knappene samtidig fungerer de som den tradisjonelle hjem-knappen.

Annonse


Tror vi Apple går for denne løsningen? Neppe, men designet er veldig lekkert og den store skjermflaten gir plass til langt fler apps uten å måtte bla.

Se mer av den

Kroppen er også langt slankere og har noe mer avrundende kanter enn iPhone 4, men ser ikke ut som et såpestykke som de eldre modellene.

Ta en titt på presentasjonen:

Kilder:
AppAdvice
Redmond Pie

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse