Med disse fem nettsidene går du aldri, og vi mener aldri, tom for noe nytt på skrivebordet.

Annonse


Aldri mer kjedelig skrivebord

Er du som oss og bruker store deler av dagen foran en skjerm er det viktig å holde ting nytt. Det enkleste å endre er bakgrunnen i Windows, OS X eller Linux, og det er mye å velge blant.

Noe nytt hver dag

Det finnes mange nettsider som serverer bakgrunner til Windows, OS X og Linux, men ganske mange av dem inneholder mer reklame enn hva man orker. Dessuten har mange av nettsidene de samme bakgrunnene, men det finnes noen virkelig flotte dedikerte tjenester.

Lifehacker har med hjelp fra leserne stemt og kommet frem til fem nominasjoner: de fem beste nettsidene som daglig serverer skrivebords-bakgrunner. Det er verdt å ta en titt.

Disse fem trenger du

* Wallbase.cc er en relativt ny skrivebords-database med en unik visuell presentasjon. Databasen er enorm og du kan søke basert på stikkord, bilder og tagger.

Annonse


* Interfacelift er en gammel traver som leverer bakgrunner i nær sagt hvilken som helst oppløsning. Noe av det beste med siden er at den automatisk oppdager hvilken oppløsning du bruker. Flott utvalg med fokus på natur.

* SimpleDesktops er et naturlig valg om du er minimalistisk. Du finner ingen pompøse naturbilder eller pimpa sportsbiler. Lite distraherende med andre ord – så du kan konsentrere deg.

* DeviantArt har du sikkert hørt om tidligere. Det har vært ujevn kvalitet på hva nettsiden serverte hva angår skrivebordsbakgrunner, men det har blitt bedre. Det er nemlig ikke bare det som er å finne der, men mange forskjellige «kunst».

* Digital Blasphemy var en av de første nettsidens som hadde et bra utvalg 3D-genererte skrivebordsbakgrunner. En av de mest ikoniske er selvsagt de trippy blå soppene. Nettsiden er definitivt dedikert CG-freaken.

Lyst at en program skal ta hånd om bakgrunnene for deg? Da er Pulse et fint alternativ.

Kilde:
Lifehacker

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse