1802185987

Annonse


Lover nesten 9 timer batterilevetid

Netbooks er ut – såkalte ultrabooks med sexy design og rå ytelse er inn. Sist ut er Dell med en 13″ med god ytelse og batterilevetid.

Kraftige CPUer

CES 2012 har så langt inneholdt tynne TVer, nettbrett og ikke minst bærbare. Også Dell er med og viste frem sin nye bærbare, XPS 13. Maskinen kan leveres med topp-CPUer fra Intel i Core i3, i5 eller i7-serien.

I tillegg til kjapp CPU er en kjapp lagringsmedium et must. Derfor er det fint å vite at maskinen kan leveres med hele en SSD-disk på 256GB eller 128GB.

– Opptil ni timer

Batterilevetiden er også imponerende, Dell lover nemlig nesten ni timer oppetid. Thunderbolt er dog ikke implementert, Dell satser nemlig kun på USB 3.0 av følgende årsaker:

Annonse


– I våre kundeundersøkelser har USB 3.0 kommet frem som viktig, men vi har ikke hørt noe om Thunderbolt. Det vi har prioritert er størrelse, kvalitet og varme, forklarer Philip Eide i Dells nordiske markedsføringsavdeling.

Maskinen er tilgjengelig fra mars-måned. Pris er ikke kjent, men i USA har den en veiledende pris på rundt 1000 dollar (5900 kroner), så vi tipper rundt 7000 kroner i Norge.

Kilde:
IDG.se
eWeek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse