NSZ-GP9

Annonse


Google TV kommer til Norge

Google TV er ikke dødt, og Sony viser nå frem to bokser som introduserer funksjonaliteten til moderne TVer. Og disse kommer også til Norge, i motsetning til Logitech Revue og Sony-TVen med Google som ble lansert i 2010.

Enkelt å sette opp
Den første enheten heter NSZ-GS7, og er en Google TV-boks som kobles med HDMI, og dermed aktiverer Google TV-funksjonaliteten. Plattformen er jo blitt bedre nå, blant annet med støtte for apps. Kombinert med brukbar nettleser og øvrig videostøtte er hele systemet mer interessant enn tidligere.

Ikke minst skal navigasjonen være bedre takket være en forbedret fjernkontroll med en styreflate på den ene siden, fullt tastatur på den andre siden, mikrofon for stemmesøk og bevegelsesstyring.

NSG-MR5
(Ill.: Sony)

Den andre enheten har også en Blu-ray-spiller i tillegg, og kalles NSZ-GP9.

Annonse


Mediefunksjoner
Begge boksene støtter også samkjøring med Android-nettbrett og mobiler samt iPhone og iPad – man kan for eksempel sende en nettside fra nettbrettet til TVen og vise den på storskjerm.

I tillegg er musikktjenesten Music Unlimited støttet, og denne er nå også åpen i Norge. Den har over 12 millioner sanger, og fungerer på diverse Sony-produkter i tillegg til Google-boksene.

Boksen uten Blu-ray koster 1700 kroner og kommer i salg i juni, mens Blu-ray-varianten koster 2700 kroner og slippes i august.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse